Serveis al federat de la FCC

KilometroZero

KilometreZero és una organització de gestió d’esdeveniments esportius i cronometratge de curses format per un equip de professionals del món de l’esport i l’educació.
Projectem idees, assolim objectius.
Posem a disposició del nostre client l’equip de tècnics per a organitzar i/o cronometrar amb total èxit el vostre propòsit esportiu.
Estàs Federat i t’agrada pedalar?
Oferim un preu especial per les persones federades.
Si vols mes informació contacta’ns a info@kilometrezero.org o a les xarxes socials.


CycloCat

CycloCat: xarxa ciclista segura (asfalt, terra, gravel): desnivell mínim, seguretat màxima

Rutes en bici, vies verdes, carrils bici, cicloturisme a Catalunya, camins segurs per anar en bici a Catalunya que no sabies que existien


El agua de mar y los deportes de alto rendimiento

Las propiedades de agua de mar trasladadas al ámbito deportivo profesional y a su consumo diario como complemento alimenticio ha revelado unos resultados excelentes en la práctica deportiva.  Todos sabemos que la nutrición compone un pilar básico en la consecución de objetivos a cualquier nivel, ya sea para un corredor regular como para deportistas de élite.
Los que los deportistas suelen buscar es minimizar el tiempo de recuperación tras un esfuerzo, sobre todo en disciplinas de larga duración, como el ciclismo.  En el mayor momento de fatiga aparecen problemas como los calambres, causados, entre otras cosas, por la pérdida de sales minerales.  Y por el exceso de sudor, baja la concentración de sodio en sangre.
Para evitar esta situación y acelerar la recuperación del ciclista se recurre al agua de mar.  Consumiéndola antes, durante y después del ejercicio evitamos esta situación, a la vez que mejoramos el rendimiento muscular.
El agua de mar ofrece al ciclista todo lo que necesita.  Posee un elevado número de minerales, electrolitos y oligoelementos.  De hecho, ciclistas profesionales ya han dado apoyo a este producto.
Podemos tomar el agua de mar de dos formas distintas con fines de recuperación deportiva.

  • Isotónica.  Tiene la misma concentración en sales que nuestro medio interno.  Es decir, que la composición en sales de nuestros fluidos corporales (plasma) es prácticamente la misma que el agua isotónica.

Obtenemos agua isotónica mezclando 1 parte de agua de mar Aquamarina hipertónica en 3 partes de agua mineral, zumo, infusión…  El resultado es una bebida isotónica 100% natural.

  • Hipertónica.  Tiene una salinidad de unos 36 gramos de sales por litro, mientras que la de nuestro medio interno es de 9 gr/l.

La utilizamos en cada ocasión que se necesite un aporte extra revitalizante inmediato o para prevenir un desgaste antes de un esfuerzo importante.
Un estudio realizado en la Universidad Católica San Antonio de Murcia con deportistas profesionales, llegaron a la conclusión de que la utilización del agua de mar favorece la recuperación de la fatiga gracias al aumento de sodio, que permite evitar la hiponatremia hipotónica, y del bicarbonato que evita la acidosis y la movilización de las reservas de glúcidos.
Para preparar a conciencia una competición, se inicia la toma de agua de mar hipertónica, al menos tres semanas antes del esfuerzo deportivo.  Si es intenso, los expertos recomiendan tomarla, en pequeñas dosis, antes y después de la sesión deportiva, siempre con el estómago vacío y sin ingerir ningún alimento durante media hora después.  De esta forma reducimos la fatiga y mantenemos mejor la fuerza física.

                                                   Aquamarina Costa Brava
 


Allotjament ciclista, Andorra

L’Hotel Nòrdic es un establiment situat a la població de Canillo, en el principat d’Andorra, regentat per esportistes i clarament enfocat a clients amb esperit esportiu.
Disposen de zona Spa,, relax, piscina, Gimnàs, massatges esportius , dietes especifiques i segons demanda, wifi, etc. I el mes important, una predisposició per a donar la millor atenció al esportista, coneixedors com son de les necessitats especifiques del col·lectiu.
 
Ofereix a tots els federats que vulguin fer estades i entrenaments d'alçada un descompte del 15% sobre les tarifes de PVP.
 
Per els equips ciclistes també tenen preus especials i adaptats a les necessitats dels entrenaments.
 
Podeu demanar mes informació a Anneke Van de Wal.
comercial@grupnordic.ad
 
I a partir de la propera temporada 2017 els acompanyaments ciclistes amb tots els serveis que desitgeu,  a recorre les etapes mes importants que s’han fet pels voltants d’Andorra en el Tour o la Vuelta o simplement la sortida que proposeu. Podeu trobar tota l’ informació en els fulletons següents.
              
Fulletó Road Bike 1
Fulleto Road Bike 2


Fisioesport Ripollet

Centre de fisioteràpia. Dedicat a recuperar, millorar i mantenir els esportistes. Tractem tot tipus de lesions. (cervicàlgies, lumbàlgies, descàrrega de cames, sessions pre i post-competiciótendinopaties, problemes d'espatlla o de genoll.)
15% de descompte als federats (FCC)

- Preu sessió de fisioteràpia per als federats: 25 €
- Abonament 5 sessions: 120 €
- Abonament 10 sessions: 199€
Telèfon: 669605404
fisioesportripollet@fisioterapeutes.org
Avinguda Riu Ripoll, 39-41. Ripollet (Barcelona). Al costat de Barcelona. Dins el Club Pàdel Ripollet.


Complements ciclistes. Ulleres per vista cansada

Si tens vista cansada, et costa veure el teu conta quilometres, Gps, o el mateix mòbil quan condueixes la teva bicicleta, per fi pots tornar a fruir sense limitacions. Incorpora una petita zona amb graduació que et permet veure de prop i a l’hora de lluny.
Les nostres ulleres de sol, han estat dissenyades per complir totes les exigències del mon de l’outdoor amb una petita graduació per veure de prop. Protecció solar, foto cromàtiques, màxima ergonomia, ultra lleugeres, anti reflectants i amb un atractiu disseny esportiu.
Consulta els nostres models y compra online en www.dualgafas.es
Tots els federats que esteu interessats, gaudireu de un 15% de descompte presentant la llicencia federativa.