Santiago Armero guanya la darrera cursa de la Copa Catalana de ciclocross

30/01/2006
Ciclocròs

La temporada de ciclocross deixa Catalunya fins al proper novembre amb el primer triomf de Santiago Armero a la Copa Catalana d´ enguany. El corredor del Graman, més centrat a la Challenge Valenciana durant la campanya, va dominar amb claredat al castigat circuit per les pluges de Vilanova i La Geltrú sobre el guanyador final de la Copa Catalana, Francesc Carnicer. Tercer fou un altre dels protagonistes de la competició, David Peña. En sub 23, victòria per Marcel Vernet en un ajustat duel amb el local Joan Font. Un triomf, aquest de Vernet, que li serveix també per adjudicar-se la Copa Catalana davant l´ absent Alex Izquierdo, participant al Mundial. En juvenils, amb Lozano també al Mundial, Eduard Recasens va dominar a plaer i com Vernet va guanyar la general final. La resta de guanyadors de la Copa Catalana han estat Hermes González (cadets), Toni Pacios (ciclomaster), Francesc Guerra (veterans 40), Rafael Corrales (veterans 50) i Sandra Santanyes (dones).

Text: Iván Vega