Les segones 24 Hores de Montjuïc seran entre el 12 i 13 de juny

23/12/2009
Carretera

Les segones 24 Hores de Montjuïc seran entre el 12 i 13 de juny

èxit de la primera edició celebrada amb motiu de l´arribada del Tour de France a Barcelona, la prova representa una nova proposta per a la ciutat de Barcelona i l´esport.

Amb un clar precedent a la ciutat i a la muntanya de Montjuïc, però adaptat als nous valors de salut, esport i ecologia, va néixer al en 2009 aquesta nova disciplina de resistència que recorda les mítiques curses de 24 hores. Un esdeveniment de primer nivell, pensat per a tots els ciutadans, en un entorn incomparable, amb una història i una gran tradició a la ciutat, i que reviu les grans nits de Montjuïc.
Les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc representen una nova manera de gaudir de l
´esport, de la ciutat i de la història. Els dies 12 i 13 de juny de 2010, Barcelona torna a acollir un esdeveniment de primer nivell i de ressò internacional. El circuit de Montjuïc serà de nou l´eix d´una gran prova esportiva que arribarà a persones de tots els racons de la ciutat, Catalunya i Espanya. Històricament, els Jocs Olímpics de 1992 o la celebració del Gran Premi d´Espanya de Fórmula 1 entre 1966 i 1975 i el Tour de França aquest any han situat a la muntanya de Montjuïc com a capital mundial del món de l´esport.

Barcelona torna a ser una festa, la gran festa de l´esport, en la que els protagonistes seran de nou els seus ciutadans. Per això, la ciutat acull un any més aquest esdeveniment que uneix la història de Montjuïc amb l´esport del ciclisme i els ciutadans. Les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc: una carrera incomparable i desafiant que recull el llegat de les mítiques curses; una cursa ciclista de resistència per equips en el traçat més emblemàtic de la ciutat.
Els amants de l
´esport i del ciclisme tenen la oportunitat de formar part d´aquesta segona edició d´aquesta prova de resistència que premia el treball en equip i l´estratègia i que corona als nous herois de la Muntanya Màgica, els herois del segle XXI.

 

Informació Premsa de les 24 Hores Ciclistes de Montjuïc