Raül Cruz guanya una populosa social de La Bisbal de L´ Empordà

14/02/2010

La cursa tenia 83 quilòmetres i 60 pels cadets, fèmines i veterans 60. El recorregut tenia la pujada de Rupià, que els corredors van fer tres vegades i va provocar que es formessin diferents grups, i, a la arribada a les Voltes de la Bisbal es van presentar un grup de corredors per disputar l’esprint final, en que Raül Cruz va ésser el més ràpid, seguit de Jordi Soler i Guillem Muñoz. La primera dona va ésser Sandra Santanyes. També es van disputar els següents premis: Premi muntanya, premi esprints especials.

Diumenge, a Cassà de la Selva, es disputarà la darrera prova del Campionat d´ Hivern tot i que cal assenyalar que aquest dimarts, a Mollet de Perelada, i el dijous, a l’Estartit, es disputaran dues curses socials per carretera no puntuables.

Informació i font fotografia: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)