Bon inici de la Copa Catalana DH a Maçanet de Cabrenys

04/03/2010
DHi

Tots els corredors afirmen que el circuit era tècnicament molt exigent però a la vegada molt variat i divertit de baixar. Començava amb una part de pedra i lloses, continuava amb un tram molt ràpid i acabava amb una secció tècnica al final.

Olivier Nicole, amb un temps de 2:27.921, va resultar ser el corredor més ràpid, seguit del corredor de Gran Bretanya Sam Dale, subcampió del món júnior, i màxim aspirant a endur-se la victòria. Finalment Sam Dale va quedar en segona posició amb un temps de 2:28.056.

En tercera posició i a poc més de dos segons de Sam Dale trobem a Pasqual Canals, experimentat corredor de Sant Andreu de la Barca. Finalment Xavi Simó, a qui hem vist en molt bona forma, ha quedat quart a una dècima i mitja de Pasqual. En la categoria Fèmina la guanyadora va ser Myriam Nicole, germana d’Olivier Nicole, amb un crono de 2:54.597. Darrera seu trobem la corredora catalana Vicky Hernández. La jornada acaba amb la sensació d’haver fet la feina ben feta des del punt de vista organitzatiu i amb l’atenció posada a Sant Andreu de la Barca que, com cada any, s’espera que es produeixi el rècord d’assitència.