Purito Rodríguez descansarà un mes per preparar el Tour a la Volta a Suïssa

29/04/2010
Carretera

Purito Rodríguez descansarà un mes per preparar el Tour a la Volta a Suïssa

El català de Parets del Vallès, Joaquim Rodríguez, ha tancat el seu primer cicle de la temporada després de disputar aquest cap de setmana la Liège-Bastogne-Liège. El balanç d'aquest primer capítol és molt positiu, ja que Purito tanca un principi d'any excel·lent, amb la victòria general de Volta a Catalunya, el GP Miguel Indurain i una etapa a la Volta al País Basc, on a més a fet quart a la general final. Després del seu segon lloc a la Flecha Valona, Purito ja ha arribat a lider la classificació mundial de la UCI. 
Joaquim Rodríguez ha comentat que està satisfet de com li està anant la temporada, tot i que l'hagués agradat conservar el liderat del rànquing de la UCI. “Estic segur que sense la caiguda en la que em vaig veure implicat a 50 km de meta, l'hagués aconseguit, perquè amb 30 punts era suficient”, diu el corredor català, que ara és tercer per darrere de Philippe Gilbert i Alejandro Valverde.
Després d'aquest carregat inici de temporada, Purito es prendrà un descans per preparar-se bé el seu segon pic de forma. Aquesta setmana no tocarà la bicicleta i ja a la propera començarà a preparar-se de cara al Tour de França. La seva propera competició serà la Volta a Suïssa el 12 juny.