Els corredors de Bicis Esteve dominen el Caixa Girona de Figueres

17/05/2010
BTT

Amb la tramuntana com a protagonista, es va disputar, a Figueres, la 5a prova del Caixa Girona BTT – Open Tàctic, organitzada pel CC Els Senglanassos, amb una participació superior als 300 corredors, i, entre ells, més de 100 nens i nenes. Els recorreguts tenien 10, 2 i 1 quilòmetres, equilibrats entre “pistes” i “camins de cabra”, però el fort vent va perjudicar alguns corredors, amb la senyalització.
En la cursa “reina” d’Èlits, els corredors de Bicis Esteve van dominar de forma clara. Francesc Freixer es va imposar en solitari, seguit de 4 corredors del mateix equip. Els altres guanyadors van ésser, en Fèmines, Cristina Mascarreras (Èlit), Miranda Agustí (Júnior) i Laia Fores (Cadet). Albert Juvanteny (Màster 30), Gerard Alvarez (Júnior), Pere Sànchez (Veterà 40), Alex Gènova (Cadet) i Xavier Ferrer (Infantil).

La propera cursa serà a Cassà de la Selva el 27 de juny.

Nota i fotografía: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)