L´ Open Infantil Wheeler de Barcelona continua al Bikeshow

18/05/2010

La cursa de l´ Open Infantil Wheeler al Bikeshow de Barcelona va comptar amb la presència de 94 corredors en edats escolars que a més de fer les seves curses van poder fer diversos jocs relacionats amb el món de la bicicleta dins del Bikeshow. Els 94 nens es van repartir en 13 de la categoria Pre-benjamí, 12 de la Benjamí, 26 de la Principiant, 23 de la d'Alevi i finalment 17 de Infantils, més 3 corredors que es van haver de retirar.
A més en el repartiment de premis vam poder comptar amb el Fernando Escartín que només demanar-li la seva col•laboració no va dubtar a fer-lo.

La propera cursa de aquest campionat Open Infantil Wheeler de Barcelona serà a la població de Premià de Dalt el dia 30 de maig.