Cita clau per Anna Villar al Superprestigi Massi

28/05/2010
BTT

Cita clau per Anna Villar al Superprestigi Massi

El Superprestigi Massi Open d`Espanya de BTT es desplaça aquest cap de setmana a Cantàbria per disputar la cinquena i penúltima cita de la temporada. Cueva El Soplao, que es troba aquests dies en plena ebullició esportiva amb diverses competicions de bicicleta i curses de fons, gaudirà aquest diumenge 30 de maig amb una proposta de gran envergadura i que reunirà els millors especialistes de la bici de muntanya.
Aquesta encantadora zona natural, amb un enorme potencial turístic i situada a pocs quilòmetres de localitats molt conegudes com Santillana del Mar o San Vicente de la Barquera, pot resultar decisiva en la lluita pel títol a diverses categories del certamen. Per exemple a la categoria femenina on Anna Villar (Ayala Team) i Rocio Gamonal (Caixanova BH Tosacaf), que s’han repartit les quatre victòries d’aquest 2010, estan separades per tan sols 20 punts i que de ben segur protagonitzaran un altre duel vibrant.
El basc Iñaki Lejarreta, vencedor a dues de les quatre proves disputades fins ara, manté una consistent renda al capdavant de la categoria Elit masculina però no podrà despistar-se ja que trepitjant-li els talons té al seu company a l’equip Orbea Ruben Ruzafa, que es va imposar a la darrera cursa celebrada a principis de maig a Vall de Lord i que manté sòlides aspiracions al campionat. També Carlos Coloma (MSC Bikes) disposarà d’una bona oportunitat per seguir consolidant la tercera plaça de la provisional.
La cita promet ser un dur examen per als corredors, que s’enfrontaran a un circuit de prop de set quilòmetres amb un desnivell positiu de 250 metres i amb sectors d’especial duresa, en especial entre el primer i segon quilòmetre del traçat. Les precipitacions que poden descarregar a les properes hores complicarien una mica més el pas per alguns trams, tot i que les previsions per al cap de setmana apunten cels ennuvolats, sense pluja i amb temperatures per sobre dels 20 graus.
El dissabte per la tarda s’obrirà el període d’inscripcions i es celebrarà el briefing d’equips i participants en el que es definirà la distància total que s’haurà de cobrir a cada categoria. El diumenge, després de completar la nòmina d’inscrits, es donarà la sortida a les 10 del matí al gruix de categories i a les 12 del migdia prendran el relleu els corredors Elit masculí, Sots-21, Sots-23 i Sèniors. Com és habitual, al voltant de les 2 de la tarda tindrà lloc el lliurament de premis.

Informació d´ Ocisport