Eleccions a l´ Assemblea, President i Comissió Delegada de la RFEC

10/10/2012
Federació

Eleccions a l´ Assemblea, President i Comissió Delegada de la RFEC

La Junta directiva de la R.F.E.C., amb data 7 de setembre, ha convocat eleccions a l’Assemblea General, President i Comissió Delegada. Les eleccions a membres de l’Assemblea General dels Estaments de Clubs, Esportistes, Tècnics, Àrbitres i Associacions del Ciclisme Professional es celebraran el proper 10 de novembre de 10 a 14 hores. Els Estaments de Clubs i Esportistes de disciplines olímpiques (Carretera i BTT competició, BMX i Pista) tindran la Mesa electoral a la FCC. Només hi haurà eleccions quan el nombre de candidats superi els llocs que  s’han de cobrir per Estament i circumscripció, amb la mateixa data i horari que a la RFEC.  A Catalunya li corresponen 4 membres elegibles de Clubs d’especialitats de disciplines olímpiques i 3 membres elegibles d’esportistes de disciplines olímpiques. Tots els federats i Clubs amb llicència de la RFEC poden presentar-se com a membres elegibles de l’Assemblea General. Són electors aquells membres que disposin de la llicència de la RFEC, cadascun en el seu Estament. El termini de presentació de candidatures va del 26 de setembre al 7 d’octubre, es presentaran per escrit, dirigit a la Junta Electoral RFEC, c/ Ferraz 16, 5è, 28008 Madrid. Es farà constar nom i signatura, domicili, data de naixement, Estament que opta i especialitat on pertany, acompanyant fotocòpia del DNI. Els Clubs presentaran candidatura a través dels presidents.
L’elector que ho desitgi pot presentar el vot per correu, haurà de formular la sol•licitud dirigida a la Junta Electoral de la RFEC, omplint l’imprès de l’annex II de l’Ordre ECI/3567/2007m, que adjuntem. Un cop validat rebrà el certificat, les paperetes i sobres oficials per votar. A Correos, amb l’original del DNI i el certificat rebut s’acreditarà i podrà fer efectiu el vot, que tancarà dins el sobre oficial. El dipositarà en un sobre més gran i l’adreçarà a l’Apartat de Correus específic amb el remitent de Nom, Cognoms, Federació, especialitat esportiva, si n’és el cas, i Estament pel que vota. El dia 30 d’octubre serà el termini d’aquesta modalitat de votació. 
Un cop elegits els assembleistes es celebrarà l’Assemblea General Extraordinària per a l’elecció del President i membres de la Comissió Delegada, de l’Assemblea de la RFEC, el dia 1 de desembre de 2012. La Secretaria de la FCC disposa de tots els censos oficials dels estaments que concorren a les eleccions.

Podeu ampliar la informació a través de la pàgina web de la RFEC o fent la consulta a secretari@ciclisme.cat

Vot per correu