El Circuit de Llarga Distància 2017 finalitzarà a la VI Eutiches Muntanyes de Prades

22/08/2017
Cicloturisme

El Circuit de Llarga Distància 2017 finalitzarà a la VI Eutiches Muntanyes de Prades

Els amics del Club Esportiu Eutiches estan enllestint els darrers detalls de l’organització de la sisena edició de la seva Marxa Cicloturista Eutiches Muntanyes de Prades. La data serà el proper dissabte 9 de setembre i el lloc de sortida i arribada la població tarraconina de Prades. Es proposen dues rutes que passaran per les magnífiques carreteres que envolten els espais naturals de les Muntanyes de Prades, transitant per les comarques del Baix Camp, Alt Camp, Priorat, La Conca de Barberà i Les Garrigues.
 
El recorregut llarg o Quadrigues, darrera puntuable del XX Circuit de Llarga Distància de cicloturisme, tindrà 137 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell acumulat i farà un primer bucle que passarà per les poblacions de Capafonts, Mont-ral, Alcover, L’Albiol, Coll de la Mussara i La Febró per creuar Prades de nou. Posteriorment es continuarà per un segon bucle passant per Vilanova de Prades, Ulldemolins, les Crestes de La Llena, La Pobla de Cérvoles, El Vilosell, Vallclara, Vimbodí i Poblet per arribar de nou a Prades.
 
També hi haurà una alternativa més curta, el recorregut Bigues de 87 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell, que comptarà amb dos bucles més petits. El primer d’ells passarà per Capafonts, Mont-ral, Coll de la Mussara i La Febró i el segon per Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí i Poblet.
 
L’inici de la marxa en baixada, el seu final en ascensió i un pas entremig per Poblet donen a aquesta marxa una particularitat especial. El seu objectiu, a banda de posicionar-se com una marxa de referencia al calendari, és donar a conèixer aquest entorn per practicar el ciclisme en carretera i fomentar el respecte pel medi ambient i els espais naturals que ens envolten.
 
Les inscripcions estan obertes fins el dimecres 6 de setembre a un preu de 34 o 36 euros pels federats segons el recorregut triat. Aquest dia serà quan finalitzarà el periode d’inscripció.
 
Teniu tota la informació al web www.eutichesmuntanyesdeprades.com.