Els júniors Jufré Vic-ETB i Oscar Rota, vencedors a El Prat

08/04/2018
Carretera

Els júniors Jufré Vic-ETB i Oscar Rota, vencedors a El Prat

El Prat de Llobregat ha acollit aquest diumenge la tercera prova de la Copa Catalana júnior i cadet de carretera, també puntuable pel Campionat del Baix Llobregat cadet. La prova organitzada per l'Agrupació Ciclista El Prat presentava un circuit urbà de 3,5 quilòmetres, als quals els júniors acabaven recorrent-hi 63 quilòmetres, i els cadet, 45,5, i malgrat el matí de pluja ha reunit més d'un centenar de participants.

Les poques dificultats dels circuits han afavorit arribades massives, tot i que els atacs han estat continus en totes les proves. En el cas dels júniors, l'equip Jufré Vic-ETB ha estat qui ha omplert el podi final al complet en aconseguir les tres primeres posicions de la prova: ha estat vencedor Isaac Vilarrasa, seguit dels seus companys d'equip Raul Sebastianes i Arnau Fonollosa. Per la seva banda, la cursa cadet també s'ha resolt amb una arribada massiva, en què Oscar Rota (Tot-Net Terrassa) n'ha resultat vencedor, seguit d'Adrián Ferrer (Autocars Sagalés) i de Pau Torrent (Tot-Net Terrassa).

El Bicircuit Festival de Montmeló del pròxim 22 d'abril serà la pròxima cita de la Copa Catalana júnior, mentre que els cadets tindran cita a al Memorial Luís Mayo de Castelldefels, el proper 28 d'abril.

Les classificacions completes de cadets i júniors, en els respectius enllaços.