La Copa Espanya júnior arriba dissabte a La Canonja amb el Trofeu 15 d’abril

11/04/2018
Carretera

La Copa Espanya júnior arriba dissabte a La Canonja amb el Trofeu 15 d’abril

200 ciclistes prendran part al Trofeu 15 d’abril de ciclisme de La Canonja, prova puntuable per la Copa Espanya júnior Cofidis que es disputarà aquest dissabte 14 d’abril sota amb un recorregut de 111 quilòmetres. 

La competició ha estat presentada aquest matí a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz; Francesc Estellé, president del Club Ciclista La Canonja, entitat que organitza la prova; Paco Domínguez, regidor d’Esports del municipi; i David Llauradó Delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova s’iniciarà a les 14.55 hores des de davant del poliesportiu municipal (c/Alcalde Marià Fonts i Ciurana) i passarà per La Canonja, Constantí, El Morell, Vilallonga del Camp, La Selva del Camp Coll de La Batalla, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Les Borges del Camp, Alforja Coll del Portell, La Musara, Coll de La Musara, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Reus i altre cop La Canonja, on s’espera l’arrida dels ciclistes entre les 17.40 i les 18.00 hores a la meta que estarà situada a l’Avinguda de l’alcalde Marian Fonts i Ciurana.

Els principals ports de muntanya de la cursa seran el Coll de la Batalla (de 3ª categoria, 460 metres d’alçada), al quilòmetre 36.2 del recorregut; el Coll del Portell (1ª cat.,  956 m.), al km. 69.9 i el Coll de la Mussara (4ª cat., – 973 m.), al km.78.8. Dins el traçat hi haurà també dos esprints especials ubicats a Vilallonga del Camp (km. 22,7) i a Alforja (km. 58,4). 

Cadascun dels equips que prendran en aquest Trofeu 15 d’abril de ciclisme de La Canonja estarà composat per un màxim de vuit ciclistes. La prova compta amb 875 euros en metàl·lic en premis, 150 dels quals seran pel guanyador absolut.

A la darrera edició de la cursa, disputada al 2017, el guanyador fou el garrtoxí Guillem Garcia Saubí, de l’equip Bicis Esteve, que s’imposà a l’sprint a la mateixa línea de meta amb el mateix crono que Adrián González (Fundación Víctor Sastre) i amb quatre segons d’aventatge sobre Lorenzo Pardo (Team Giménez Ganda-Primoti).

Consulta tota la informació de la prova en el següent enllaç.