Sant Hilari ha coronat els Campions provincials de Girona

02/06/2018

Sant Hilari Sacalm ha acollit la penúltima prova de l'Open Girona BTT - Càrniques Celrà, que també ha estat el Campionat provincial de BTT. L'exigent circuit preparat per la organització, que estava en un estat òptim, juntament amb un dia en que la meteo ha acompanyat, ha fet les delícies dels i les 131 ciclistes inscrits. Els vencedors i campions provincials per categories han estat:

• Elit: Francesc Freixer (guanyador de la prova i líder de l'Open) i Narcís Lopes (Campió Provincial)
  • S23 masculí: Gerard Blanch (guanyador de la prova, líder de l'Open i Campió Provincial)
  • S23 femenina: Sílvia Roura (guanyadora de la prova i Campiona Provincial), i Júlia Ribas (líder de l'Open)
  • M30: Eloi Batllori (guanyador de la prova, líder de l'Open i Campió Provincial)
  • M40: Javier Jurado (guanyador de la prova) i Santi Martínez (Campió Provincial i líder de l'Open)
  • M50: Miquel Llaudet (guanyador de la prova) i Pere Batllori (Campió Provincial i líder de l'Open)
  • M60: Quim Esparraguera (guanyador de la prova, líder de l'Open i Campió Provincial)
  • Fèmines: Laura Terradas (guanyadora de la prova, líder de l'Open i Campiona Provincial)
  • Júnior masculí: Martí Cateura GPL (guanyador de la prova, líder de l'Open i Campió Provincial)
  • Júnior femení: Ainhoa Aguilar (guanyadora de la prova) i Alba MAlagón (Campiona Provincial i líder de l'Open)
  • Cadet masculí: Pau Viladelbosch (guanyador de la prova, líder de l'Open i Campió Provincial)
  • Cadet femení: Clàudia Vives (guanyadora de la prova i líder de l'Open) i Paula Barroso (Campiona Provincial)

Classificacions Open BTT Girona - Càrniques Celrà Sant Hilari Sacalm

KIDS CUP
Les categories de promoció van tenir també el seu protagonisme a  Sant Hilari, i igualment que els seus companys "grans" van celebrar la penúltima prova del calendari. De nou es va comptar amb una bona inscripció, amb un total de 126 ciclistes prenent part a la prova. Els vencedors/es per categories van ser:

• Prebenjamins: Jordi Sala (Sant Gregori i el Llémena) i Cesca Comas (Cromoly Bikes)
  • Benjamins: Ruben Caballero (Bike Garraf CE) i Zaira Garcia (Jufré Vic ETB)
  • Principiants: Ot Colom (Vilajuïga CC) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Alevins: Adrià Pericas (Centelles PC) i Kyra Galí (Vilajuïga CC)
  • Infantils: Adrià Franquesa (Jufré Vic ETB) i Paula Recio (Palafrugell CC)