Palafolls acollirà dissabte el Campionat de Catalunya BTT XCO

18/06/2018
BTT

Palafolls acollirà dissabte el Campionat de Catalunya BTT XCO

Un circuit de 5,3 kms exigent i divertit a l'entorn de la vila de Palafolls serà l'escenari del Campionat de Catalunya BTT XCO 2018, sota l'organització de Cat Bike CC, i on hi prendran part els i les ciclistes de les categories cadet i cadet fèmina junior i junior fèmina, S23, elit i elit S23 fèmina, M30, M40, M50 i M60.

Les sortides s'iniciaran a les 09h00 amb els cadrts masculins i es repetiran per la resta de categories durant tot el matí fins als vols de les 12h00 amb les sortides juniors, S23 i elits masculins. L'entrega de premis està prevista a les 14h00, i només validaran com a Campionats de Catalunya les categories amb un mínim de 3 participants.

La organització ha disposat d'una reserva d'espai per carpes d'equips, zona de càmping, dutxes i rentat de bicis, i durant la prova hi haurà esmorzar pels participants, avituallaments i servei de bar pel públic.

Detall del circuit
Vídeo del circuit

Les inscripcions són obertes fins dijous a mitjanit, i amb un recàrrec fins divendres a les 14h00. No n'hi haurà el dia de la cursa.

Més info i inscripcions