Onze corredors sub23 a la selecció catalana pels campionats d'Espanya de carretera

20/06/2018
Carretera

Onze corredors sub23 a la selecció catalana pels campionats d'Espanya de carretera

La província de Castelló acull entre els pròxims dies 22 i 24 de juny els Campionats d'Espanya de ciclisme de carretera per les categories professionals i elit tant en homes com en dones i sub23 masculí on, enguany, tan sols les proves sub23 es disputen les seleccions nacionals. Per a elles, la selecció catalan es desplaça aquest dijous amb els seqüents onze convocats:

  • Contrarellotge: Roger Adrià (Lizarte), Martí Márquez (Lizarte) i Modest Capell (Team Compak).
  • Prova en línia: Roger Adrià, Francisco Galván, Martí Márquez i Jordi López (Lizarte), Joel Nicolau (Caja Rural-Seguros RGA), Daniel Cabello i Lluís Ropero (Portet Instal·lacions-Corvi-Buff), Ferran Robert (Team Compak), Jordan Cárdenas (Electro Hiper Europa) i Edu Rodés (Aldro Team).
La prova de contrarellotge disputada Vall d'Alba, en què Roger Adrià, Martí Márquez i el recentment subcampió de Catalunya CRI Modest Capell vestiran els colors del combinat català, obrirà el programa el divendres a les 10h. Per la seva banda, la prova en ruta, en què hi participaran deu ciclistes de la selecció catalana, tindrà la seva sortida dissabte, amb un recorregut de 161,5 quilòmetres entre Oropesa del Mar i Culla.

Fotografia: Selecció catalana júnior a la Classique des Alpes