La final de la Marathon Cup a la Vall de Boí

27/06/2018
BTT

La final de la Marathon Cup a la Vall de Boí

La 4a i última prova de la Marathon Cup by Scott & Taymory, que forma part de l'ampli programa d'activitats del BUFF Mountain Festival, és una cita que portarà els ciclistes a endirsar-se als Pirineus, a la perifèria del Parc Natual d'Aigüestortes. Probablement la cursa amb les vistes més espectaculars de tot l'any i en què els millors escaladors trauran a la llum les seves qualitats.
 
Una llarga ascensió et portarà al sostre del recorregut i de tot el campionat, amb més de 2.200 metres d'altura. Passaràs per asfalt, pistes àmplies, trams de prats oberts i algun que altre sender abans de coronar la pujada més llarga i espectacular de la Marathon Cup by Scott & Taymory. Després una baixada amb un mix de terrenys per a tots els gustos, des de pistes ràpides i llises, trams de pedra, prats i una última part per un espectacular corriol que ens deixarà de nou a les portes de Barruera, punt de sortida i arribada de la cursa.
  
Com sempre en aquest campionat hi haurà dues opcions de recorregut. El XCC amb 35km i + 1.600m i el XCM amb 56km i + 2.200m. També hi haurà les dues categories en els dos recorreguts, la PRO per a la competició i la OPEN, pels que busquen un altre ritme.
 
Les inscripcions estan obertes a https://www.ticketoci.net  i pots consultar el programa complet del BUFF Mountain Festival a la seva web: www.buffmountainfestival.com

[Foto crèdits: Guillem Trius]