Doble jornada de ciclisme infantil de carretera a Palafrugell

28/06/2018
Carretera

Doble jornada de ciclisme infantil de carretera a Palafrugell

Aquest  proper cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol, el Club Ciclista Palafrugell i la seva escola organitzaran una doble cita pel ciclisme infantil de carretera de Catalunya. Per una banda, dissabte es disputarà el Campionat de Catalunya de Cronogimcana per a categories Alevins i Infantils, i per altra diumenge tindrà lloc una nova cursa de la Copa Catalunya Infantil de carretera. 

Tot i que les categories que disputaran el Campionat de Catalunya seran els Alevins i Infantils, la participació és oberta a totes les categories de promoció, ja que des de Prebenjamins, Benjamins i Principiants podran participar fent una cronogimcana lúdica, adaptada a les seves categories, i també rebran els seus reconeixements. 

L’inici de les proves serà a partir de les 17:00 hores, al C/ de la Metal·lúrgia (Zona Industrial). En el cas dels Alevins i Infantils, consistirà en diferents proves d’habilitats en què els participants hauran de donar mostres de bon control de la bicicleta, finalitzant amb un tram cronometrat en línia. Per la categoria Principiant serà el mateix, excepte el tram cronometrat, i pels més petits unes proves més adaptades a la seva curta edat.  S’admeten inscripcions presencials, el mateix dia de la cursa. 

Per la seva banda, el diumenge a les 10:00 h. tindrà lloc una nova cursa de Copa Catalunya Infantil de Carretera, dotzena cursa de la temporada. En aquesta ocasió, els corredors hauran de fer els recorreguts següents en un circuit de 1.100 metres: prebenjamins i benjamins hi faran una i dues voltes, quatre pels principiants, nou pels alevins i 18 pels infantils. El circuit està ubicat al mateix lloc que el dissabte s’haurà disputat la cronogincana.