El colombià Rivera s'imposa al Pla de Santa Maria

20/08/2018
Carretera

La 43a Cursa del Pla de Santa Maria-Trofeu Barrambam, puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, va veure vencedor el ciclista colombià Ever Alexander Rivera (Velo Club Gran Case) que es va imposar en solitari a l'arribada amb una petita però suficient avantatge sobre el pilot. Degut a l'alt nombre d'inscrits i a les característiques del circuit, es va decidir fer dues mànigues de 15 voltes, primer els dorsals senars i després els parellss, de les quals van classificar-se per la final els millors 30 classificats de cada sèrie. La final de 60 ciclistes es va disputar sobre el mateix recorregut però a 25 voltes.

Van acompanyar al podium a Rivera els ciclistes Jorge Ferrer (Massi Kuwait Team) que fou segon, i Miquel Faus (Escribano Sports Team) que va ser tercer i primer S23. El líder de la Copa Critèrium Gerard Armillas (Team Compak) arribava 4t i afiançava encara més el seu còmode avantatge a la general, que ara ja és de 62 punts sobre Juan de Dios González i de 73 sobre Adrian Merino, ambdos ciclistes del Transports i Excavacions Segú.

La Copa Critèrium tindrà doble jornada el proper cap de setmana, amb la disputa del 9è Trofeu Carlos Ferran a Reus el diumenge dia 26 i del 55è Trofeu Vila de Juneda el dilluns dia 27. Ambdues proves tenen les inscripcions obertes i es poden formalitzar a través de ciclisme.cat