Marc Sánchez s'imposa al 51è Trofeu Sant Bertomeu de la Sènia

21/08/2018
Carretera

Marc Sánchez s'imposa al 51è Trofeu Sant Bertomeu de la Sènia

El valencià Marc Sánchez (Aluminios Cortizo-Annova) s'ha imposat al 51è Trofeu Sant Bertomeu de la Sènia, en l'esprint del grup que ha protagonitzat l'escapada bona de la jornada.

Els 120 ciclistes que han prés la sortida s'enfrontaven a un recorregut trencacames en un circuit de 9'1 kms al que es donaven 11 voltes fins a completar els 100 kms previstos. L'alt ritme ha presidit una jornada en la que una escapada formada per 15 ciclistes ha estat protagonista durant la major part de la cursa, agafant una bona avantatge sobre un pilot del que saltaven més tartd els integrants del Compak Capell i Armillas que enllaçaven amb el grup capdavanter que s'ha jugat la victòria. A la línia d'arribada Sánchez ha estat el més ràpid, i s'ha imposat davant el rus Savva Noikov (Lokosphinx) i Armillas (Compak). El pilot fragmentat en varis grups ha arribat a més de 2 minuts i mig del cap de cursa. 

La propera cita del campionat de Grans Clàssiques serà dimarts vinent a la 69a Volta al Montsià, que ja té les inscripcions obertes en aquest enllaç.