Dissabte es disputa la clàssica Ripoll-Vallter 2000

23/08/2018
Carretera

Dissabte es disputa la clàssica Ripoll-Vallter 2000

El proper dissabte tindrà lloc una de les curses més clàssiques i esperades del calendari gironí, la Ripoll-Vallter 2000, que aquest any complirà la seva 65a edició de Gran Premi Ripoll, i 24è Memorial Fermí Pujol, en record del desaparegut expresident de l’entitat.
 
La sortida es farà a les 16.00h des de la Plaça del l’Ajuntament, al costat del Monestir de Santa Maria de Ripoll, i es disputarà en el recorregut que enllaça Ripoll amb l’estació gironina de Vallter2000, seu en els darrers anys també d’etapes de la Volta Ciclista a Catalunya. Com sempre, la cursa és de categoria Open oberta a totes les categories des de Cadets fins a Màster 60. Algunes d’aquetes categories faran un recorregut més curt, amb sortida a Camprodon.
 
Com cada any, s’obsequiarà als guanyadors amb el mallot TÀCTIC que els acreditarà com a millors escaladors, a més dels corresponents trofeus pels tres primers classificats de cada categoria.
 
Les inscripcions estan obertes, i es tanquen el proper dijous 23 d’agost amb un límit de 200 participants.. No s'admetran inscripcions presencials. Cal portar els dorsals de la temporada de carretera, i si no en teniu se n'assignarà un per aquesta prova

Inscripcions i més informació