La Volta al Montsià encara el tram final de les Grans Clàssiques a Ulldecona

24/08/2018
Carretera

La Volta al Montsià encara el tram final de les Grans Clàssiques a Ulldecona

El pròxim dimarts 28 d'agost es disputarà a la població d'Ulldecona la 69a edició de la Volta al Montsià. Organitzada per la Penya Ciclista Montsià, la veterana cursa està emmarcada dins el calendari de Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall elit i sub23 de la Federació Catalana de Ciclisme.

La sortida de la cursa, que l'any passat va ser guanyada per tot un professional com Benjamí Prades (Team Ukyo), està prevista per les 9.30h des de la plaça de l'Església, amb un recorregut total de 122 quilòmetres. La prova transcorrerà per les carreteres del Montsià amb l'ascensió a l'Alt de les Bruixes, que els ciclistes hauran que pujar fins en tres ocasions.

Després de les d'onze curses disputades fins al moment, la prova serà l'avantpenúltima de les Grans Clàssiques, la classificació general de la qual està encapçalada en els tres primers llocs pel recent vencedor del GP Baix Penedès David Gómez (Compak) amb 285 punts, seguit del seu company d'equip Gerard Armillas (Compak) amb 253 punts i del campió recentment proclamat català Marc Brustenga (Velo Club La Pomme Marseille) amb 237 punts (Classificació actual de les Grans Clàssiques).