Vallnord tanca la Super Cup Massi 2018 oferint la oportunitat de sumar punts UCI

27/08/2018
BTT

Vallnord tanca la Super Cup Massi 2018 oferint la oportunitat de sumar punts UCI

La Super Cup Massi de BTT XCO tancarà la seva primera edició aquest dissabte 1 de setembre en un escenari de prestigi. Vallnord ha estat testimoni d'uns Campionats del Món i d'una llarga llista de proves de Copa del Món. I ara, qualsevol biker podrà competir en el recorregut on s'han enfrontat els millors corredors del món. Els participants podran sentir la duresa d'un traçat únic a nivell mundial per l'entorn d'alta muntanya en què es troba.
  
La final de la Super Cup Massi també suposa també la final de la Copa Catalana Internacional Biking Point d'aquesta temporada i la darrera oportunitat de sumar punts per rematar una bona classificació general. No només això, la cita andorrana és de categoria UCI C1, posant en joc una enorme quantitat de punts UCI que són vitals per obtenir una bona posició de sortida a la resta de proves del campionat, i ja pensant en l'edició 2019 d'aquests certàmens .
 
El traçat tindrà lleugeres modificacions respecte a l'utilitzat fa unes setmanes al Campionat del Món màster, però conserva la major part de la seva essència i permetrà als participants sentir-se com en una prova de Copa del Món. Aquesta última prova forma part d'un cap de setmana carregat de bicicleta de muntanya, en què també hi haurà l'última prova de la Copa Catalana de DH. Per això el XCO es disputarà el dissabte a la tarda, seguint la fórmula de 3 sortides diferents perquè totes les categories competeixin en les millors condicions possibles.
 
A falta d'una setmana pels Campionats del Món, la cursa pot ser un test perfecte perquè bikers de primer nivell posin a prova les seves forces abans de la cursa més important de l'any.

  • Les inscripcions ja estan disponibles a TicketOci i  es pot consultar més informació de la Copa Catalana Internacional Biking Point a la seva pàgina web.

 Fotografia: Ocisport / Francesc Lladó