Escobar torna a guanyar a les llambordes de Juneda

27/08/2018
Carretera

Escobar torna a guanyar a les llambordes de Juneda

La 55a edició del Trofeu Vila de Juneda s'ha disputat aquesta tarda a la localitat lleidatana sobre un circuit urbà de 1,450m per volta caracteritzat pel tram de llambordes de pujada del C/ La Font. S'ha imposat el lleidatà Sergi Escobar (Ford Lamsauto Pardinyes) que a més s'ha endut el Campionat Provincial de Lleida de carretera.

La prova, excel·lentment organitzada pel Club Ciclista Colla la Pedalada amb el suport de l'Ajuntament de Juneda, ha estat igualada fins a la meitat de les 40 voltes programades, animada per les moltes primes del nombrosíssim públic (s'han repartit fins a 1000€), essent en l'últim quart de prova quan Escobar ha atacat impulsat per una prima i s'ha distanciat d'un quartet perseguidor format pels també lleidatans Albert Masana (Oleka) i Modest Capell (Compak), juntament amb el líder de la Copa Critèrium Gerard Armillas (Compak) i el colombià Ever Rivera (Ginestar Ulb), vencedor a Pla de Santa Maria i Reus, que no s'han acabat d'entendre per caçar Escobar, que s'ha acabat imposant amb 18" sobre Rivera (2n) i Masana (3r). Capell ha estat 5è i primer S23 i Compak s'ha imposat per equips. Amb els resultats d'avui Gerard Armillas (Compak) és virtual vencedor de la Copa Critèrium a falta de tres proves per la finalització.

Hi han assistit el president de la Federació Catalana Joaquim Vilaplana, el Delegat de la FCC a Lleida Norbert Herrera, el membre de la Junta de la FCC Pep Roca, a més de les autoritats locals. En els instants previs de la cursa, la ciclista de btt lleidatana Ramona Gabriel Batalla ha fet el tall de cinta honorífic, en un petit homenatge del club junedenc als èxits que ha aconseguit recentment.

La propera cita de la Copa Critèrium serà el proper diumenge dia 2 a la 37a Cursa Festa Major Sants - 41è Trofeu Antonio Andrés Sancho que té les inscripcions obertes fins dijous.

[Foto crèdits: Ajuntament de Juneda]