El rus Novikov guanya la 69a Volta al Montsià

28/08/2018
Carretera

El rus Novikov guanya la 69a Volta al Montsià

El ciclista rus Savva Novikov (Lokosphinx) s'ha adjudicat en solitari la 69a edició de la Volta al Montsià, disputada avui amb epicentre a la localitat ebrenca d'Ulldecona en un recorregut de 122kms amb l'Alt de les Bruixes com a protagonista.

La sortida s'ha donat a les 09.30h i de seguida hi ha hagut varis intents d'escapada. S'ha format un grup ben nombrós d'unes 20 unitats al capdavant, amb alguns dels favorits i també el líder de les Grans Clàssiques David Gómez (Compak), que han agafat ràpidament avantatge sobre el pilot. A la darrera volta el rus Novikov i el M30 Iñaki Martínez (Megabici) s'han escapat i aprofitant-se de la mala entesa dels perseguidors, han obert un forat suficient com per pensar en la victòria. A falta d'escassos 3kms per meta, Martínez no ha pogut seguir el fort ritme de Novikov i aquest s'ha plantat en solitari a l'arribada d'Ulldecona, amb 13" sobre Martínez (2n) i amb 56" sobre el grup perseguidor en el que Jonas Sancho (Controlpack) ha guanyat l'sprint i ha fet 3r. David Gómez ha entrat 7è i manté el liderta de les Grans Clàssqiues, tot i que el seu company d'equip Gerard Armillas, que avui ha estat 4t, li ha retallat uns quants punts en la general i ara només està a 17. A manca de només dues proves per acabar aquest calendari, sembla que els dos companys d'equip poden disputar la victòria final.

La propera prova en el calendari de Grans Clàssiques serà la 4a Volta a la Garrotxa Trofeu Remença, a finals de setembre.