Clàudia Galícia i David Valero s'imposen a Vallnord

02/09/2018

La catalana Clàudia Galícia i l'andalús David Valero van imposar-se dissabte a la darrera prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point, que alhora també ho era de la Super Cup Massi.

La biker osonenca fou la gran dominadora de la competició femenina, dominant la prova des de l'inici i mostrant-se molt superior a les seves rivals. Noemí Moreno (Pallares-Ixcor) i Meritxell Figueras (Artsport-Ceramic de Luxe) van completar el podi femení del dia. La Copa Catalana Internacional Bikingpoint fèmines scratx ha estat per Magda Duran (Biking Point), tot i que la victòria en aquesta última cursa en la categoria S23 va ser per Blanca Vallès (Blue Motors-Neolith). Pel que fa a la Super Cup Massi, la mateixa Clàudia Galícia ha acabat imposant-se en la primera edició d'aquest trofeu amb 4 curses puntuables

En categoria masculina, David Valero, qui venia d'aconseguir una medalla en el passat Europeu i de ficar-se en el top-15 d'una Copa del Món, fou el gran dominador de la cursa, tot i que en l'arrencada de la prova va mantenir un gran duel amb el català Jofre Cullell (Megamo Factroy Team) que va sortir sense complexes. A mitja prova, i amb Valero ja destacat, Cullell fou superat per Catriel Soto (MMR) i Hugo Drechou (Massi) que van completar el podi, acabant el català en una 4a posició final i primer S23. Cal destacar que fins a 5 bikers S23 es van colar al top-10 de la general, una mostra de la força amb què pugen les noves generacions, així com que 5 dels 10 primers foren bikers francesos, la tònica en una campionat internacional com ha estat aquesta Super Cup Massi 2018. Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling) no va tenir el seu millor dia però va confirmar el títol a la general de la Copa Catalana Internacional Bikingpoint.

A la resta de categories destacar la victòria de David Campos (Primaflor-Mondraker-Rotor) en la categoria júnior. El seu esperat duel amb Carlos Canal (Acadèmia postal-Maceda) es va produir tal com s'esperava, encara que en aquesta ocasió el gallec no va poder seguir el ritme de l'andalús. Qui segueix deixant espurnes de qualitat és el cadet Francesc Barber (Penya Ciclista Ciutadella) que, sent de primer any, va guanyar amb solvència en la seva categoria. En fèmines júnior la francesa Llegiu Bouilloux (Eric Favre MTB) va arrassar, igual que Sara Méndez (Relber Cycling Team) en fèmines cadet.

Pel que fa a les categories màster, en màster 30 el millor Pau Egeda (Bikingpoint), en màster 40 Javier Jurado (Pallares-Ixcor), en màster 50 Miquel Llaudet (Coluer-Ixcor) i Juan Sánchez (PC Navarcles- Mundibike) era el més ràpid en màster 60. Quant a les fèmines Jordina Muntadas (Blue Motors-Neolith) guanyava en màster 30 i Anna Segura (Bikingpoint) en màster 40. La Torreta Bike va ser el sorprenent guanyador en la classificació per equips del dia.

David Valero (MMR) en elit, Jofre Cullell (Megamo) en sub-23, Carlos Canal (Acadèmia postal-Maceda) en júnior, Clàudia Galícia (Megamo) en fèmines elit, Magda Duran (Bikingpoint) en fèmines sub-23, Lidia Fonts (Massi-T Bikes- Amunt CC) en fèmines júnior són els primers campions i campiones de la Super Cup Massi.

Ever Alejandro Gómez (Olympia) en elit, Jofre Cullell (Megamo) en sub-23, Carlos Canal (Acadèmia postal-Maceda) en júnior, Juan Pérez (La Torreta Bike) en cadets, Pau Egeda (Bikingpoint) en màster 30, Javier Jurado (Pallares-Ixcor) en màster 40, Miquel Llaudet (Coluer-Ixcor) en màster 50, Juan Sanchez (PC Navarcles-Mundibike) en màster 60, Noemí Moreno (Pallares-Ixcor) en fèmines elit, Magda Duran (Bikingpoint) en fèmines sub-23, Lídia Fonts (Massi-T Bikes-Amunt CC) en fèmines júnior, Sara Méndez (Relber Cycling Team) en fèmines cadet, Jordina Muntadas (Blue Motors-Neolith) en fèmines màster 30 i Marta Viladoms (Pallares -Ixcor) en fèmines màster 40 són els triomfadors i triomfadores de la Copa Catalana Internacional Bikingpoint 2018.

[Foto crèdits: Francesc Lladó - Ocisport]