Més de 100 ciclistes a Escaldes-Engordany per la Copa Catalunya infantil de carretera

03/09/2018

Ahir es va disputar el 2n Trofeu Ciclista Comú d'Escaldes-Engordany - GP Joaquim Purito Rodriguez a Andorra, amb una inscripció de més de 100 ciclistes i puntuable per la Copa Catalunya infantil de carretera.

Amb la sorpresa del ciclista professional Carlos Verona a la sortida, s'hi van disputar curses de les categories prebenjamí a infantils, programades a diferents voltes al circuit andorrà segons la categoria. En la categoria de prebenjamins hi van participar 10 ciclistes i es va imposar Ilde Jimenez (Judré Vic ETB) en nens i Andrea Contero (CE Triaspot) en nenes. En benjamins van participar 11 ciclistes i van guanyar Denis Canero (Tot Net Terrassa) en nens i Anna Carreras (Tot Net Terrassa) en nenes, tot i que va ser també la guanyadora absoluta de la cursa. En principiants va imposar-se Seff Van Kerchove (Montroig PC) en nens, i Adriana Vargas (Palafrugell CC) en nenes, amb 24 participants en cursa. En la categoria de alevins van prendre-hi part 28 ciclistes i van resultar guanyadors Marc Zafra (Noel Tadesan) en nens i Laia Galbany (Amunt CC) en nenes. Per últim, en categoria infantils van participar fins a 34 nens imposant-se Oriol Alcaraz (Tot Net Terrassa) i en fèmines van participar-hi 10 ciclistes guanyant Laia Bosch (Cat Bike CC).

La propera prova de la Copa Catalunya infantil serà aquest proper diumenge dia 9 a Sant Boi del Llobregat, una prova que té les inscripcions obertes.