Més de 100 ciclistes a la Cursa Isaac Gálvez

17/09/2018

Aquest cap de setmana Vilanova i la Geltrú va acollir la Cursa Isaac Gálvez, 6a edició en la categoria cadet i 8a edició en les categories de promoció fins a infantils, ambdues organitzades per la Unió Ciclista Vilanova.

Pel que fa a la cursa cadet, la prova es va disputar a esprints i va imposar-se Josep Beneito (Autocars Sagalés) davant Oscar Rota (Tot-Net Terrassa) i Alejandro Rizzone (Quadis Trek Sant Boi). Hi van prendre part 34 ciclistes, i en fèmines va imposar-se Laia Burdoy (Catema.cat). A la general de la Copa Catalana Cadet Martí Hidalgo (Tot Net Terrassa) no ha pogut consolidar matemàticament el títol, però el té a tocar ja que compta amb 35 punts d'avantatge sobre Arnau Gilabert (Autocars Sagalés) que és l'únic qui encara li pot prendre el campionat a la darrera prova de Sant Vicenç dels Horts.

La propera prova de la Copa Catalana Cadet serà la última d'aquest calendari, el 29è Campionat Comarcal del Baix Llobregat - Sant Vicenç dels Horts, el dia 22 i que ja té les inscripcions obertes.

Pel que fa a la prova de la Copa Catalana Infantil, es van disputar curses de les categoires prebenjamins fins a infantils. Entre els més petits Anna Carreras (To NEt Terrassa) fou la guanyadora scratx i primera fèmina benjamí, amb Izan Delgado (EC Vallès) guanyant en nens. En prebenjamins van ser Ilde Jimenez (Jufré Vic ETB) i Lucía Ortega (Vila Seca AC) els vencedors. Pel que fa a la categoria de principiants Eloi Ramos (CE Muntanya) i Adriana Vargas (Palafrugell CC) van ser els primers classificats. En alevins es van imposar Adrià Garmendia (EC Vallés) i Ainara Inarejos (EC Vallés); mentre que en els més grans van guanyar Joel Díaz (Tot Net Terrassa) i Mònica Calero (Tot Net Terrassa). En total van prendre-hi part 84 nens i nenes. A la classifcació general de la Copa Catalana són liders:

• Benjamins: Ivete Alcaraz (Tot Net Terrassa) i Izan delgado (EC Vall`ès)
  • Principiants: Ingrid Esteban (Noel Tadesan) i Eloi Ramos (CE Muntanya)
  • Alevins: Ainara Inarejos i Adrià Garmendia (EC Vallès)
  • Infantils: Estefania Jimenez (EC Vallès) i Oriol Alcaraz (Tot Net Terrassa)

Classificació 8a Cursa Isaac Gálvez Copa Catalana Infantil
Classificacions generals per categories Copa Catalana Infantil

La propera prova de la Copa Catalana Infantil de carretera serà l'avantpenúltima del calendari. Serà la Tondo Kids 5 de Sant Joan les Fonts i ja té les inscripcions obertes.