La Volta a la Garrotxa finalitza el calendari de Grans Clàssiques

27/09/2018
Carretera

La Volta a la Garrotxa finalitza el calendari de Grans Clàssiques

Aquest cap de setmana es disputarà la 4a Volta a la Garrotxa, amb el Trofeu Remença dissabte i el 64è Trofeu Festes del Tura diumenge. Aquestes són les dues darreres proves del calendari de Grans Clàssiques - Trofeu Joan Casadevall del 2018, que lidera David Gómez (Compak) amb un avantatge de 18 punts sobre el seu company d'equip Gerard Armillas, mentre que Marc Brustenga (Velo Pomme Marseille) és tercer.

El Trofeu Remença de dissbate presenta un recorregut molt exigent, propici per escapades, de 93 kms amb sortida a Sant Esteve d'en Bas a les 16h. Els Colls de Condreu i Bracons seran les principals dificultats de la jornada. Les inscripcions són obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.

El diumenge, el 64è Trofeu Festes del Tura tindrà un recorregut de 120 kms sortint d'Olot a les 10h. Portarà als ciclistes cap a l'Estany de Banyoles i Besalú, entre d'altres. La principal dificultat del dia serà l'Alt de la Cantina, a només 4 kms de meta. Les inscripcions també són obertes fins dijous en aquest enllaç.

El vencedor de les dues darreres edicions de la Volta va ser l’occità Alexis Carlier, que també està inscrit enguany. Davant aquest cap de setmana clau, David Gómez (Team Compak) és líder de la competició amb 320 punts davant del seu company d'equip Gerard Armillas, recentment coronat vencedor de la Copa Critèrium, amb 302. Tercer amb 237 és el campió català de carretera, Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille).

[Foto crèdits: Volta a Garrotxa]