Aquest cap de setmana, 10è GP Les Franqueses KH7 de ciclocròs

12/11/2018
Ciclocròs

Aquest cap de setmana, 10è GP Les Franqueses KH7 de ciclocròs

El 10è Gran Premi Les FRanqueses KH7 de ciclocròs encara enguany la seva desena edició, en una prova puntuable pel calendari internacional UCI (categoria C2) i per la Copa Catalana de l'especialitat.

Després de 6 edicions disputades al Parc de Milpins i 3 a Bellavista, enguany la Unió Ciclista Les Franqueses s'ha decantat pel Parc del Mirador de Bellavista, en un recorregut exigent de 2,4Km. A part del repte de celebrar l’esdeveniment en un escenari diferent als anteriors, aquesta localització del Gran Premi Les Franqueses KH7 suposa una major facilitat logística gràcies al gran entorn que envolta el parc. Alhora servirà per enfortir i millorar alguns aspectes respecte anys anteriors, com per exemple els accessos directes des de la Ronda Nord, l’ampli aparcament que ofereix la zona, la proximitat d’allotjament, gimnàs, dutxes, vestidors, o les aules de l’Escola Colors pels temes administratius de la prova.

A nivell purament esportiu, el dissabte a la tarda es celebraran les proves master 30, 40, 50 i 60 a partir de les 15h, mentre que diumenge serà el torn primer pels cadets a les 09h seguits dels juniors i infantils. A partir de les 12h es celebraran ls proves elit i S23 tant masculina com femenina, on ja han confirmat la seva presència alguns dels millors especialistes com Jofre Cullell o Javier Ruiz de Larrinaga entre els homes, o Mercè Pacios, Veerle Cleiren, Jordina Muntadas i Magda Duran entre les fèmines, a més d'alguns ciclistes francesos.

Més informació CX Les Franqueses
Calendari i classificacions Copa Catalana Ciclocròs