Manresa, penúltima prova de la Copa Catalana de CX 2018

18/12/2018
Ciclocròs

Manresa, penúltima prova de la Copa Catalana de CX 2018

La 7a edició del Ciclocròs Ciutat de Manresa suposarà aquest diumenge la penúltima prova d'una Copa Catalana de CX 2018 que finalment quedarà amb un calendari de tretze proves. El circuit que acollí el campionat de Catalunya els anys 2016 i 2013 serà el protagonista dels dos caps de setmana d'una temporada de ciclocròs català més àmplia i completa que mai, amb un gran nivel fins i tot internacional.

Veerle Cleiren (Solcam-Montbike) i Isaac Simón (BiciEquip) arriben cop a líders destacats d'aquesta Copa Catalana a la prova que, com és tradicional, se celebra al circuit dels voltants de l'Estadi Municipal El Congost. En la passada edició, van ser Gerard Álvarez, en una cursa molt igualada amb l'aleshores sub23 Albert Poblet, i la també sub23 Magda Durán qui es van endur la victòria.

Un cop celebrada la cita manresana, tan sols quedarà una data en el ciclocròs català d'aquest 2018: ni més ni menys que el Campionat de Catalunya que es disputarà el proper 30 de desembre a La Garriga. Un títol que defensen, respectivament, Gerard Álvarez i Mercè Pacios.