Tomi Misser i Emma Roger, vencedors al penúltim CX de 2018

23/12/2018
Ciclocròs

Tomi Misser i Emma Roger, vencedors al penúltim CX de 2018

Tomi Misser (Orbea) i Emma Roger (Sismic Wear) han estat els vencedors aquest dissabte de la 7ª edició del Ciclocròs Ciutat de Manresa, penúltima cita de la Copa Catalana de CX 2018 que posarà el seu punt i final la propera setmana amb la disputa del Campionat de Catalunya, a La Garriga. La dotzena cita del calendari hivernal ha viscut una matinal en unes grans condicions en un circuit ja consolidat i prop de 200 participants entre totes les categories.

El veterà Misser segueix imbatut en les proves de Copa Catalana que ha disputat i suma ja la seva quarta victòria de la temporada: Sant Joan Despí, El Morell, Osca i Manresa han estat les seves conquestes i queda molt a prop del liderat en Copa Catalana del líder de la classificació, Isaac Simón (BiciEquip), avui tercer arribant juntament amb el segon classificat, Gabriel Roger (Sismic Wear), també primer sub23 de la jormada. L’ex campió del món de descens BTT ha dominat la cursa en solitari des de la segona volta.

En el cas de la prova femenina, la sub23 Emma Roger (Sismic Wear) també s’ha pogut endur el triomf en solitari després de diversos podis al llarg de la temporada, superant per tan sols 17 segona a la guanyadora de dues proves en aquest certamen, Jordina Muntadas (Corvi Team), mentre que la líder de Copa Catalana, la belga resident a terres tarragonines Veerle Cleiren (Solcam-Montbike) ha completat el podi en tercera posició.

Pau Costa (Relber) ha guanyat la prova júnior davant el líder Luis Vivián (Quadis-Trek), mentre que en categoria cadet, Daniel Hausmann (Tot net-Terrassa) aconseguia batre el gran dominador de la temporada, Marc Masana (La Torreta Bike), a la vegada que la campiona de la Copa d’Espanya de la categoria, Sara Méndez (Relber), sí que feia bo el seu lideratge.

El proper diumenge 30 de desembre, La Garriga serà l’escenari del Campionat de Catalunya de ciclocròs, tancament d’una gran temporada catalana de la modalitat hivernal, que haurà celebrat fins a 13 proves amb un gran nivell de participació. Serà també allà on seran coronats els respectius vencedors de la Copa Catalana (Calendari complet de la Copa Catalana de CX 2018 i classificacions acumulades).

Guanyadors del 7è Ciclocròs Ciutat de Manresa:
    • Elit: Tomi Misser (Orbea)
    • Sub23: Gabriel Roger (Sismic Wear)
    • Fèmines: Emma Roger (Sismic Wear)
    • Júnior: Pau Costa (Relber) i Marta Martínez (Corvi)
    • Cadet: Daniel Hausmann (Tot net-Terrassa) i Sara Méndez (Relber)
    • Màster 30: Josep Chavarría (Corvi)
    • Màster 40: Arnau Rota (BikeTraining)
    • Màster 50: Joan Antoni Asensio (Trèvol Bikesports)
    • Màster 60: Bernat Del Pino (Bicicletes Segú)