150 valents desafien la pluja a la Crematorrons de Breda

20/01/2019
BTT

150 valents desafien la pluja a la Crematorrons de Breda

En un diumenge passat per aigua, 150 valents han participat aquest cap de setmana a la cursa i marxa que organitzava el Club Ciclista Breda. La segona de les proves puntuables pel recuperat Gran Premi La Selva BTT arribava a la població de la ceràmica després d’engegar el diumenge passat a Riudarenes. 
 
Avui, Roger Argelaguer (Esteve) ha estat el primer de la cursa de 32 quilòmetres, per davant de Guillem Caballe (Donda Bikes), tots dos de categoria Elit, i d’Antonio Olivares (Linbikes), tercer i que a més ha estat el primer Màster 40. En categoria femenina, Alba Sugranyes (Linbikes) s’ha imposat per davant de Sandra Sanchez (Costa Brava Mediterranean) i de Alba Malagon (Radikalbikes-Artsport) tercera.  A la resta de categories de la cursa llarga, destaquen Josep Juanola (Edibikes), quart classificat i guanyador en categoria Master30, Hicham Laasraoui (Radikalbikes-Artsport) primer júnior, Enric Cabot (Amunt), primer sub23. Classificacions completes de la cursa per la volta llarga.
 
A la cursa curta de 22 quilòmetres, dos cadets han estat els dos primers en arribar: primer Pau Viladelbosch (Baix Ter-Jodofi), i segon Nil Solà (Xtrembike). El tercer escratx ha estat el Màster 50 Jordi Hurtòs (Doctor Bikes-Btt Palafrugell). En aquesta cursa també s’ha imposat en categoria fèmina cadet Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat). Classificacions completes de la cursa per volta llarga. A la cursa d’e-bikes s’ha imposat Jordi Falgueras (Ayats Cicles), per davant de Xavier Ferrer (Radikalbikes), i Carles Mas (REM). Classificacions de la categoria e-bikes.
 
Els organitzadors han previst tot tipus d’atencions pels participants que han patit de valent a sobre de la bicicleta pel fang i la pluja que ha anat caient durant tot el matí.  Diumenge vinent, el Campionat La Selva es trasllada a Cassà de la Selva, població en la que el Club Ciclista Cassà organitzarà una nova prova que començarà a situar els possibles guanyadors finals del Campionat, que acabarà el dia 3 febrer a Santa Coloma de Farners.