Antonio Olivares sorprén als favorits a Cassà

27/01/2019
BTT

Antonio Olivares sorprén als favorits a Cassà

Antonio Olivares (Linbikes) ha estat el guanyador de la cursa de Cassà de la Selva, puntuable pel Campionat Open BTT La Selva, consolidant el seu lideratge dins la categoria Màster 40 i per davant dels dos èlits que es disputen la general final Roger Argelaguer (Esteve) que ha estat 2on, i Guillem Caballé (Donda Bikes), 4art. Entremig el primer Màster 30 Josep Enric Farriol (73 TemXX0) 3er, que s’ha imposat davant la no presència del guanyador de l’anterior cursa i líder Josep Juanola (Edibikes). Per davant de tots ells, a l’escratx ha guanyat Guillem Cassú, que té pendent de confirmar la seva alta dins l’equip Radikalbikes-Artsport la propera setmana, i que per tant ha participat a la marxa.

A l’apartat femení, Meritxell Figueres (Cerdanya Skimo Team) ha estat la guanyadora per davant de Alba Sugrañes (Linbikes) i d’Alba Malagón (Radikalbikes-Artsport). També en aquesta cursa en categoria júnior, Xavier Fàbrega ((Radikalbikes-Artsport), ha estat el vencedor.

A la volta curta, tres cadets han estat els primers en arribar Miquel Morales (La Torreta Bike), Adrián Cuellar (Bsixbikes-Jormat) i Eudald Fabrelles (Radikalbikes-Artsport), mentre que Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) ha estat la guanyadora en categoria Fèmina Cadet/Júnior. En aquesta cursa també han competit els Màsters 50 amb Jordi Hurtòs (Doctor Bikes Btt Palafrugell) que va consolidant la seva victòria final a la General. 

Avui el dia ha acompanyat i això s’ha notat en l’increment de participació, que finalment ha estat al voltant de 200 corredors. El Club Ciclista Cassà de la Selva ha configurat dos circuits ràpids però divertits, que han agradat als participants. El Campionat tindrà el seu desenllaç el proper diumenge amb la darrera cursa a Santa Coloma de Farners. De moment els líders per categories a la Calssificació General són:

  • Cadets: Pau Viladelbosch (Baix Ter- Jodofi)
  • Fèmines cadet/junior: Paula Barroso (RadikalBikes Artsport)
  • Fèmines elit: Alba Sugrañes (Linbikes)
  • Elit/S23: Roger Argelaguer (Esteve GE)
  • M30: Roger Torras (Hostalbike 5punt16)
  • M40: Antonio Olivares (Linbikes)
  • M50+: Jordi Hurtos (Dr BIkes & BTT Palafrugell)
  • Ebike: Carles Mas (Ruidarenes Esports Muntanya)

Recordem que les inscripcions estan obertes a la web de la FCC de manera online: www.ciclisme.cat, i es tancaran el dijous a les 24h.