100 nens s'apleguen a Vilajuïga en l'Open Escolar

27/01/2019
BTT

100 nens s'apleguen a Vilajuïga en l'Open Escolar

Després de les festes de Nadal s’ha représ l'Open Escolar Girona “Kids by Sea Otter Europe”, a la població alt-empordanessa de Vilajuïga, en la que s'hi van reunir al voltant de 100 nens i nenes des de categoria prebenjamí fins a cadets. El Club Ciclista Vilajuïga, amb la seva escola, una de les veteranes de les comarques de Girona, va preparar dos proves que van agradar molt als participants, especialment la cursa de relleus, que va permetre fer treballar els equips en parelles de dos ciclistes. La segona prova, complementària, va ser una crono que es va desenvolupar en un circuit paral·lel. Un dels avantatges que ofereix aquest format és la possibilitat de fer de manera simultània les dues proves, possibilitant que els participants no s'hagin d’esperar i a més són proves molt ràpides. 

Al final, el club organitzador va entregar a tots els participants una medalla i un obsequi, a més de berenar, ja que no es busca la competitivitat sinó que els nens i nenes s’ho passin molt bé, gaudint de l’esport que més els agrada i fent nous amics amb les escoles que hi participen. 

L'Open Escolar Girona “Kids by Sea Otter Europe” seguirà el dia 17 de febrer, amb la prova de Fornells de la Selva, que organitza l’escola d'aquesta mateixa població. Aquesta prova ja es va fer l’any passat i va servir de conillet d’índies per organitzar aquest Open Escolar. Finalment clausurarem aquest certàmen el 16 de març a Girona, amb la darrera prova organitzada per la recent creada Escola de Ciclisme de Girona.