Sant Coloma de Farners tancarà l'Open BTT La Selva 2019

29/01/2019
BTT

Sant Coloma de Farners tancarà l'Open BTT La Selva 2019

El proper diumenge 3 de febrer, Santa Coloma de Farners tancarà el Campionat La Selva 2019, després de celebrar-se les 4 proves del renascut campionat. La concentració es farà a la capital selvatana, concretament al Parc de Sant Salvador, al pavelló Els Saioners, a partir de les 7:45.
 
La sortida es farà neutralitzada a les 9:30 h fins a la Font de Sant Salvador, des d’on es donarà la sortida llançada als participants. Com sempre es manté el format, amb dos circuits, un de llarg de 30 quilòmetres amb un desnivell de +750, i una volta curta de 20 quilòmetres i desnivell de +500.
 
Com sempre prèviament es donarà la sortida a les 9:15 per les e-bikes, que faran el recorregut llarg. El punt més elevat serà a la zona de Cal Agustí, a Les Gatoses. L’organització ha previst dos avituallaments, un al quilòmetre 10, i un segon pels que fan la volta llarga al quilòmetre 20.
 
A nivell esportiu, Roger Argelaguer (Esteve) intentarà mantenir el liderat en categoria elit masculí enfront del seu rival directe Guillem Cavallé (Donda Bikes), amb qui es jugaran la victòria final.
A l’apartat femení, Alba Sugrañes (Linbikes) és la líder de la categoria elit/s23, categoria que està oberta i que pot passar de tot, encara que l’Alba és qui ho té millor. A la resta de categories, Roger Torras (Hostalbike 5punt16) intentarà mantenir el liderat després d’aprofitar l’absència de Josep Juanola (Edibikes) a l’anterior cursa, Antonio Olivares (Linbikes), després de ser líder tot el campionat i guanyar la tercera cursa, ho té tot de cara per imposar-se en Màster 40. En Màster50 Jordi Hurtòs (Doctor Bikes Btt Palafrugell) és qui millor ho té per imposar-se.
Per la seva banda Hicham Laasroui (Radikalbikes-Artsports) en júnior, i Pau Viladelbosch (Baix Ter-Jodofi) en cadets intentaran tancar el lideratge a les seves categories després de ser líders durant tot el campionat, tot i què la darrera cursa no van obtenir el seu millor resultat.  La categoria més oberta és la de Fèmines Cadet/Júnior, en què les dues participants estan empatades i s’ho decidiran a la darrera cursa. Finalment, Carles Mas (REM) i Jordi Falgueras (Ayats Cicles) es jugaran la categoria e-bikes. 
 
Els organitzadors han preparat una motxilla amb obsequis a dins, per a tots els participants. S’utilitzarà el mateix dorsal del Open, per tant els que hagin participat al Campionat en alguna cursa que portin el dorsal.
 
Recordem que les inscripcions estan obertes a la web de la FCC, i es tancaran el dijous a les 24h. previ a la cursa.  Es podran fer inscripcions presencials.
El lliurament de premis es preveu aproximadament cap a les 12:00 h en el mateix pavelló.