La FCC pren part de la Festa de la Bicicleta 2023

13/06/2023
Federació

La FCC pren part de la Festa de la Bicicleta 2023

La Federació Catalana de Ciclisme ha estat una de les entitats participants aquest diumenge 11 de juny en una nova edició de la Festa de la Bicicleta que un any més ha organitzat l'Ajuntament de Barcelona.

La FCC va ser una de la quarantena d'entitats presents a la fira celebrada entre les 10.00 i les 14.30 hores al passeig de Lluís Companys de Barcelona, col·laborant a més amb un circuit d’habilitats en bicicleta per a infants entre 7 i 12 anys, una de les moltes activitats ofertes.

Els participants van poder conèixer tot el que t'ofereix la Federació Catalana de Ciclisme, els avantatges d'estar federat o de disposar de la Targeta Bici, i a més dues persones van ser vencedores d’un sorteig d’una equipació completa de la selecció catalana (mallot i culot) i una Targeta Bici durant sis mesos, així com dues bicicletes elèctriques que oferia Decathlon Barcelona.

La celebració es va completar amb la tradicional Bicicletada que a sortir a les 10.00 hores des de la cruïlla del carrer Aragó i el passeig de Sant Joan, completant un recorregut de 12 quilòmetres per l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí.