El 3r Open Vila de Juneda tanca la Copa Catalunya BTT Infantil

15/10/2023
BTT

El 3r Open Vila de Juneda tanca la Copa Catalunya BTT Infantil

Aquest dissabte 14 d’octubre s’ha celebrat la 3a edició de l’Open Infantil Vila de Juneda, prova definitiva de la Copa Catalunya BTT Infantil. Després d’un calendari format per 12 competicions, la prova organitzada pel Club Colla Ciclista Pedalada de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues ha baixat la persiana del calendari escolar.

La cita s'ha disputat a les instal·lacions de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues, única escola de ciclisme de la província de lleida catalogada per la FCC com a escola oficial i presentava tres recorreguts diferenciats amb tots els elements per gaudir d'una gran jornada de BTT. La prova ha reunit 120 participants de categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí, i en la categoria de més edat les victòries han estat per a Axel Serrano (Catigat Pla d’Urgell Club) i Emma Andreu (Bike Kids). En el còmput global de la Copa Catalunya, els guanyadors infantils han estat Ferran Benavente (Open Natura) i la mateixa Emma Andreu, que amb la victòria a Juneda ha consolidat una classificació que ja tenia assegurada.

En les categories aleví i principiant, que no tenen arrossegament de punts i per tant no hi ha vencedor final de la Copa Catalunya, els guanyadors a Juneda han estat Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike) en alevins i Mateo Seco (La Torreta Bike) i Estela Rojo (Open Natura) en principiants.

L'entrega de premis de la competició va comptar amb la presència d'Antoni Villas, alcalde de Juneda, José Luís Garrido, regidor d'Esports de la localitat, Artur Santiveri, delegat de la FCC a Lleida, Jordi Gaya, representant d'Esports de la Diputació de Lleida i Pau Pont, coordinador de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues. Les últimes cites de la temporada de BTT per a les categories de promoció seran a l’Open Escolar BTT Girona ‘Kids by Sea Otter’, que disputarà les properes proves l’11 de novembre a Bescanó i el 26 de novembre a Cassà de la Selva.

3a edició Open Infantil Vila de Juneda 2023

  • Infantil: Axel Serrano (Catigat Pla d'Urgell Club) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Aleví: Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike)
  • Principiant: Mateo Seco (La Torreta Bike) i Estela Rojo (Open Natura)
  • Benjamins i prebenjamins: reconeixement per a tots els participants
  • Classificacions completes