El Projecte Singulars ofereix dos cursos de mecànica 100% subvencionats a Granollers i l'Hospitalet

24/01/2024
Federació

El Projecte Singulars ofereix dos cursos de mecànica 100% subvencionats a Granollers i l'Hospitalet

Amb la finalitat de fomentar la passió per les bicicletes i contribuir a la mobilitat sostenible, a través del Projecte Singulars del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Generalitat de Catalunya, impulsat per la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) i el Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya (GCBC), aquest 2024 s'anuncia el llançament d'una innovadora formació de mecànic de bicicletes destinada a joves d'entre 16 i 29 anys.

El Projecte Singulars és un programa d'ocupació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que té com a objectiu principal la reducció de la desocupació juvenil i la millora de l'ocupabilitat de les persones joves. Per a aconseguir-ho, ofereix als participants una formació profesionalizadora, orientació professional i acompanyament en la inserció laboral. En el cas de la formació en mecànica de bicicletes, ofereix un prenentatge dinàmic en format classe reduïda de 15 alumnes que et portarà a dominar tots els seus aspectes: des de les bicicletes clàssiques fins a les darreres tecnologies en bicicletes elèctriques.

La formació, destinada per a joves entre 16 i 29 anys tindrà una durada de 620 hores en les quals els participants rebran una formació completa, adquirint coneixement del sector des d'un enfocament molt pràctic. En aquest sentit, les persones participants tindran l'oportunitat de desmuntar, reparar i muntar bicicletes, la qual cosa els proporcionarà una comprensió pràctica i profunda dels mecanismes que mouen aquest mitjà de transport sostenible, coneixement necessari per a treballar en el sector. 

La formació començarà a principis de març i finalitzarà a finals de juliol de juliol, i compta amb orientació en la inserció laboral des de PIMEC. Per a realitzar-la, s'ofereix la possibilitat de realitzar-se en dues ubicacions diferents: Granollers i l'Hospitalet de Llobregat.

Per a més informació i inscripcions, es pot comunicar a través de:

Fotografia: Pol Jufré / Jufré Films