El Jufré Vic-ETB 2024 es presenta en un acte històric amb totes les seccions esportives del CN Vic-ETB

01/02/2024
Promoció

El Jufré Vic-ETB 2024 es presenta en un acte històric amb totes les seccions esportives del CN Vic-ETB

El darrer dissabte 27 de gener, el Club Natació Vic-ETB i totes les seccions esportives de l’entitat, entre les quals la prolífica escola de ciclisme Jufré Vic-ETB , van realitzar la seva presentació 2024 en un acte històric i multitudinari que va tenir lloc a les instal·lacions del Mas d’en Bigues. En total, hi van participar gairebé un miler de persones, entre famílies, amics, personal del club i més de 500 esportistes que formen part de les diverses seccions Vic-ETB: natació, natació artística, ciclisme, triatló, aigües obertes i grup de córrer. 

A l’acte van assistir Ramon Bosch, president de la Federació Catalana de Natació (FCN); Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC); Joan Domènech, directiu de la Federació Catalana de Triatló; i Eduard Comerma i Bet Piella, regidors d’Activitat física i esports, i de l’Àrea d’estratègia econòmica, desenvolupament territorial i projecció de la ciutat de l’Ajuntament de Vic respectivament. Tots ells va ser presentats i rebuts pel president del Vic-ETB, Joan Ruvireta, i la junta directiva. 

La presentació va incloure una xerrada informal sota el títol de "Créixer amb l'esport", que va girar entorn a l'impacte de les seccions esportives del Vic-ETB en l'aprenentatge i la pràctica esportiva, en el foment dels valors de l'esport, en la millora del benestar físic i emocional dels esportistes i en la dinamització de la ciutat a través dels esdeveniments que s'organitzen. La proposta ha comptat amb la participació de Joan Ruvireta i Josep Jufré, Anna Ramírez, Ivette Macià, Pep de la Mora i Jaume Fontdevila, com a referents de les diferents seccions del club. També hi ha participat els tres representants de les federacions catalanes i el regidor Eduard Comerma. Joaquim Vilaplana va posar en valor la feina de l’escola de ciclisme Jufré Vic-ETB, que no ha dubtat en titllar com el referent de les escoles de ciclisme homologades de Catalunya. “Hem de motivar que surtin escoles com aquesta, són el futur”, va apuntar. 

Aquesta feina multitudinària de l'escola vigatana s'acompanya aquesta setmana per les novetats dins del club de ciclisme, que aquesta setmana ha presentat la renovació dels equips de competició Proride-Jufré Team, que competiran a nivell català i nacional en les discipines de BTT, Carretera, Enduro i Ciclocròs, continuant en la direcció del club en els darrers anys.

Crèdits Fotografia: Xevi Vilareg / CN Vic-ETB