El Campionat de Catalunya BTT Universitari es disputarà l’11 de maig a Vilajuïga

01/03/2024
BTT

El Campionat de Catalunya BTT Universitari es disputarà l’11 de maig a Vilajuïga

El pròxim dissabte 11 de maig, Vilajuïga (l’Alt Empordà) serà l’escenari de la disputa del Campionat de Catalunya BTT Universitari. Els títols es jugaran dins la prova gironina, vuitena prova puntuable dins el calendari de la nova Lliga Catalana de BTT-XCO.

Hi podran participar alumnes universitaris matriculats durant el curs 2023-2024, membres del professorat i equips de gestió de qualsevol Universitat catalana o Centre adscrit. Els participants que vulguin optar a la classificació universitària hauran de formalitzar la inscripció a la web oficial de la cursa en les categories Elit masculí i femení i comunicar-ho al servei d’esports de la seva universitat.

Hi haurà medalles pel 1r, 2n i 3r classificats masculins i femenins i mallot de guanyador pel 1r classificat masculí i femení.

La prova està organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, el Club Ciclista Vilajuïga, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona i Esport Català Universitari. Les inscripcions s’obriran 30 dies abans de la competició i finalitzaran el 7 de maig.