Jofre Cullell i Karla Löffelmann, vencedors a la Copa Catalana BTT Internacional de Gavà

16/03/2024
BTT

Jofre Cullell i Karla Löffelmann, vencedors a la Copa Catalana BTT Internacional de Gavà

La primera jornada del Bike Show Gavà ha estat escenari aquest dissabte 16 de març de la segona prova puntuable pel calendari 2024 de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point. Després de l'estrena de primer nivell a Banyoles, la Copa Catalana BTT continuava avui en una jornada que ha començat a primera hora del matí amb les Super Cup Youth a totes les categories infantils des de prebenjamí a infantil (Classificacions completes), on s'han viscut bonics moments amb els més petits del ciclisme català competint i donant el màxim de cadascun de forma sana i esportiva.

Al migdia s'ha donat sortida a les diferents categories de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point, el plat fort d'aquesta jornada, a la segona prova de la temporada després de la inaugural de Banyoles. La prova era en categoria UCI C2 i es desenvolupava en un circuit de prop de 6 km a la zona boscosa i natural del Parc del Calamot adjacent al nucli urbà de Gavà. Com a favorits en categoria elit masculina van destacar noms habituals de la copa del món XCO com Hugo Drechou o Jofre Cullell, corredors internacionals com Marek Rauchfuss, Jaromír Skala i Marek Bartunek, a més dels habituals de la Copa Catalana Ever Alejandro Gomez, Cristofer Bosque i Mario Sinués, entre d'altres. En categoria fèmines han participat Núria Bosch i Karla Löffelmann com a majors candidates a la victòria.

En categoria elit fèmines ha estat Karla Löffelmann (Ceska Sporitelna - Accolade) qui s'ha endut la victòria amb un temps de 1h18:06 dominant d'inici a fi, Núra Bosch (Massi Bikes) aconseguia la segona posició amb 1h19:44 i completava el podi Alice Pirard (Multitask Industries) aturant el crono a 1h22:19. En categoria elit masculina, l'olímpic català Jofre Cullell (BH Coloma Team) ha aconseguit la primera posició després d'un atac a l'última volta aturant el crono en 1h17:55. Marek Rauchfuss Ceska Sporitelna - Accolade) i Dídac Carvacho (Irontech Tècnic Mendiz Ambsist) han completat el podi amb un temps de 1h18:19 i 1h18:33 respectivament.

El campionat després de dues proves està encapçalat per Pauline Ferrand-Prevot en categoria dones i per Jofre Cullell en categoria masculina, que es converteix en nou líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point. La propera prova serà la setmana que ve, el diumenge 24 de març a la històrica seu de Corró d’Amunt.

Fotografia: Ocisport