Cambrils es convertirà en aparador ciclista amb la fira Cambribike

30/04/2024

Cambrils es convertirà en aparador ciclista amb la fira Cambribike

El cap de setmana del 3 al 5 de maig, Cambrils (Baix Camp) es convertirà en un gran escenari ciclista amb la celebració de la 5a Fira Cambribike, un gran esdeveniment entorn el ciclisme que acollirà competicions, exhibicions, tallers, exposicions i tota mena d’activitats dirigides a tots els amants de les bicicletes.

Entre les proves destacades hi ha una cita de la Copa d’Espanya de Trial, que el diumenge portarà a la localitat costera els millors riders catalans i espanyols; una prova no competitiva de XCE Eliminator, que es celebrarà dissabte, o una prova no competitiva de ciclocròs, també programada dissabte.

Els més petits també hi tindran cita en les diferents disciplines i modalitats: el dissabte es disputarà la segona prova de la Kids Cup Tarragona de BTT, que arrencarà a les 9:15h, i el diumenge hi haurà una prova de la Copa Catalunya Promoció de carretera, totes dues amb inscripcions obertes fins aquest dimarts 30 d’abril a la mitjanit. També diumenge, els més petits també podran participar en la modalitat open de Trial.

Durant els tres dies d'esdeveniment també hi haurà espai per a les marxes amb la Cambribike BTT, el dissabte, o la Cambribike Road, la marxa cicloturista que es celebrarà el diumenge. Totes aquestes proves estaran complementades per la resta d’activitats programades per aquests tres dies, amb epicentre al Parc del Pinaret.