El Gran Premi Sant Andreu de Llavaneres s’estrena amb 200 participants

05/05/2024
Carretera

El Gran Premi Sant Andreu de Llavaneres s’estrena amb 200 participants

Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) ha estrenat aquest dissabte 4 de maig una nova prova de la Copa Catalana Màster, el I Gran Premi Sant Andreu de Llavaneres, que ha tingut un gran èxit de participació i va haver de tancar inscripcions al arribar al màxim de 200 ciclistes permesos.

La prova organitzada pel Club de Ciclisme GR Bikes tenia un recorregut de 65 quilòmetres per carretera comarcal, amb sortida i arribada al camí de can Cabot de Munt. L’equip local GR Bikes ha aconseguit dominar la carrera i Aritz Arruabarrena ha alçat els braços com a vencedor per davant del seu company d’equip Oriol Escolano. Els ha acompanyat al podi absolut José Pérez (Dr. Bike Racing Team), primer màster 60. Josep Oriola (RCB Motor Begues) ha estat el guanyador en màsters 40 i Sergi Sales (Unió Ciclista Cardedeu) ho ha fet en màsters 50.

L’estrena del Gran Premi al calendari s’han fet quan ja s’havien disputat sis proves de Copa Catalana Màster, i la propera cita serà, com en totes les categories de carretera, el dissabte 18 de maig al Trofeu Speed Republik de Lleida.

I Gran Premi Sant Andreu de Llavaneres:

  • Màster 30: Aritz Arruabarrena (GR Bikes)
  • Màster 40: Josep Oriola (RCB Motor Begues) 
  • Màster 50: Sergi Sales (Unió Ciclista Cardedeu)
  • Màster 60: José Pérez (Dr. Bike Racing Team)
  • Classificacions completes