La Copa Europea de BMX acaba amb un títol per la selecció catalana

29/05/2018
BMX

Després de la disputa de les dues últimes rondes a Blegny (Bèlgica), la Copa Europea de BMX va tancar l'últim cap de setmana la seva temporada 2018. Gràcies als bons resultats aconseguits allà, el català Miquel Hernández, desplaçat durant els quatre caps de setmana de la competició amb la selecció catalana, va poder aconseguir la primera classificació a la categoria de 13-14 anys.

Per la seva bada, cal destacar la 13a posició júnior de Griselda Artigas, que només ha pogut disputar la meitat de la competició per culpa d'una caiguda a la segona de les proves a Zolder (Bèlgica) que li va causar una complicada fractura de vèrtebra. Aquestes han estat les classificacions dels corredors catalans de la selecció catalana:

• 1r Miquel Hernández – Boys 13-14
  • 30è Marc Roman – Boys 15-16
  • 13a Griselda Artigas – Junior Women
  • 97è Saul Conde – Elit Men
Per la seva banda, diversos corredors catalans també han pogut disputar algunes proves de la competició amb els seus respectius equips, aconseguint els següents resultats:
  • 16è Gabriel Avellaneda – Boys 15-16
  • 40è Ian Hiniestrosa –  Boys 17-24
  • 3r Alfredo Moreno –  Cruisers 30-39 anys, 28è Men 25+
  • 25a Ainhoa Mañas – Girls 15-16