Sugrañes i Argelaguer s'emporten el Campionat BTT la Selva 2019

03/02/2019
BTT

Sugrañes i Argelaguer s'emporten el Campionat BTT la Selva 2019

Ha acabat el Campionat La Selva 2019, després de celebrar-se avui la darrera cursa a Santa Coloma de Farners, organitzada pel Club Ciclista Farners, i on s'hi han aplegat 200 corredors al pavelló Els Saioners, a la zona del Parc de Sant Salvador, en un matí fred però molt asolellat.
 
En la cursa d’avui, a la volta llarga el guanyador ha estat Ever Alejandro Gómez (Olympia) per davant d’Oriol Colomé (Esteve) i Roger Argelaguer (Esteve). Aquest ha estat el podi S23/Elit. En l’apartat femení Meritxell Figueras (Skimo Team) s’ha imposat per davant de Silvia Roura (Esteve) i Alba Sugranyes (Linbikes). 
En la resta de categories per aquest circuit de 30 quilòmetres ha estat vencedors en Júnior Genís Martí (BsixBikes), Albert Oller (Montgri) en M30, i Antonio Olivares (Linbikes) en M40, quart classificat scratx avui a la cursa. 

A la cursa de 20 quilòmetres s’ha imposat Jordi Hurtòs (Doctor Bikes Btt Palafrugell), per davant dels cadets Nil Solà (Xtrembike), Pau Viladelbosch (Baix Ter-Jodofi) i Santi Sànchez (BsixBikes). Cinquè ha estat Lluis Puig (Bike Girona), primer M50 per davant de Xavier Vila (Calma). Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) ha estat la primera Fèmina Cadet/Júnior i Joaquim Esparreguera (Radikalbikes) ha estat el primer M60, tot i què la seva categoria puntuava juntament amb la dels Master 50. 

Pel que fa a la General Final del Campionat, Roger Argelaguer (Esteve) ha mantingut el seu liderat en categoria elit/sub23 masculí per davant de Guillem Cavallé (Donda Bikes), segon, i Albert Martinez (Donda Bikes), tercer.
A l’apartat femení, Alba Sugrañes (Linbikes) s’ha imposat a la categoria elit/s23, per davant de Meritxell Figueres (Skimo Cerdanya) i Sandra Sànchez (Costa Brava Mediterranean). En la resta de categories, Roger Torras (Hostalbike 5punt16) ha estat el primer en M30, Antonio Olivares (Linbikes) en M40, i Jordi Hurtòs (Doctor Bikes Btt Palafrugell) en M50 consolidada amb la victòria d’avui.
Hicham Laasroui (Radikalbikes-Artsports) en júnior, Pau Viladelbosch (Baix Ter-Jodofi) en cadets, i Paula Barroso (Radikalbikes-Artsports) en Fèmines Cadet/Júnior, s’han imposat en les seves respectives categories. Finalment, Jordi Falgueras (Ayats Cicles) ha guanyat la categoria e-bikes per només 4 punts per davant de Carles Mas (REM). Tercer ha estat Lluís Mas (REM).