Arriba la 1a Volta al Baix Penedès Runnbikes - RCB

31/07/2018
Carretera

Arriba la 1a Volta al Baix Penedès Runnbikes - RCB

Aquest proper cap de setmana es disputarà la 1a edició de la Volta al Baix Penedès Runnbikes – RCB, una nova cita al calendari quecomptarà amb un pilot que superarà els 100 ciclistes amb escreix vinguts de Catalunya i de fora, i que està adreçada a les categories M40, M50, M60 i fèmines.

La Volta al Baix Penedès Runnbikes - RCB, organitzada pel Club Runnbikes d'El Vendrell i el Club Ciclista RCB Motor Begues, donarà a conèixer les carreteres i poblacions d'aquesta comarca tradicionalment ciclista en dues etapes en línia que tindran com a seua Masllorenç i la Bisbal del Penedés.
La primera es disputarà dissabte amb sortida a les 17h00 del C/ Major de Masllorenç tindrà 75 kms i consisteix bàsicament en donar 5 voltes a un circuit de 15 kms amb un perfil gens pla. La segona etapa serà més exigent, ja que s'afrontarà el conegut port de Santa Cristina al tram final i el recorregut tindrà 67,5 kms. La sortida serà diumenge de l'Avinguda Baix Penedés de la Bibla el Penedés a les 10h00. 

Hi haurà trofeus pels màsters 40, 50, 60, fèmines i per equips, a més de 5 mallots (metes volants, muntanya, Baix Penedès, general i fèmines). També puntuarà per la Xalleneger de Veterans de la Federació Catalana de Ciclisme.

Les inscripcions es poden tramitar fins dijous a les 23.59 en aquests enllaços: etapa 1 i/o etapa 2.

Esperem que sigui la primera de moltes!

[Foto crèdits: organització]