David Gómez, guanyador en el tancament de la Copa Critèrium a Vic

23/09/2018
Carretera

David Gómez (Team Compak) va ser ahir el vencedor de la 1a edició del Critèrium Barri del Remei-Vic, prova celebrada en motius de les festes del barri vigatà i que va renéixer aquest dissabte sota la organització del club Jufré Vic-ETB. La cursa va servir de tancament de la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme després de 10 proves, en què Gerard Armillas, absent ahir, s'ha endut una victòria a la general que ja tenia assegurada abans d'aquesta darrera cita.

El subcampió de Catalunya en categoria elit es va imposar a la meta després d'una cursa ràpida en circuit de 68 quilòmetres de recorregut en què el seu equip va saber controlar els atacs per una resolució favorable als seus interessos. El de Sallent es va acabar imposant per davant del sub23 Pol Hernández (Bicis Esteve) i de l'elit Josep Oriola (Team Smartdry), mentre que en quart lloc acabava un Juan De Dios González (Bicicletes Segú-Ilderdense) que s'assegurava el seu segon lloc a la general de la Copa Critèrium. El tercer lloc a la general del certamen, per la seva banda, ha acabat sent pel campió de Catalunya de contrarellotge sub23, Modest Capell (Team Compak).