Dissabte arriba el Campionat de Catalunya a Sant Pere de Ribes

03/07/2018
Carretera

Dissabte arriba el Campionat de Catalunya a Sant Pere de Ribes

La 50ª edició del Trofeu Aberlard Trenzano de Sant Pere de Ribes serà l'escenari aquest dissabte a la tarda de la disputa del Campionat de Catalunya de carretera per les categories elit-sub23, en una prova que a més serà puntuable pel torneig de les Grans Clàssiques de la Federació Catalana de Ciclisme (Tota la informació de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall).

La cursa, organitzada pel Club Ciclista G.E.R. de Sant Pere de Ribes, comptarà amb el tradicional recorregut de 130 quilòmetres, donant set voltes a un circuit de 18,5 quilòmetres que baixarà cap a Vilanova i La Geltrú, pujarà cap a Canyelles en terreny ascendent per les urbanitzacons i tornarà cap a Ribes (Detalls del circuit).

La prova porta el nom d'Abelard Trenzano, jove promesa del ciclisme català dels anys 60 (campió de Catalunya juvenil l'any 1960) i que va perdre la vida en un lamentable accident disputant el campionat d'Espanya de muntanya de 1963. Sergio Casanovas (ULB), Juan De Dios González (Bicicletes Segú) i Gerard Armillas (Team Compak) van completar el podi en la passada edició.