El passat diumenge, matinal ciclista a Sant Boi

10/09/2018

Sant Boi de Llobregat va acollir ahir diumenge, i sota la organització del Club Ciclista Sant Boi, dues competicions de ciclisme de base: la Copa Catalunya infantil i el 29è Campionat Comarcal del Baix Llobregat - GP Diputació de Barcelona.

El foc l'obrien els més petitis de la Copa Catalunya infantil, una competició que reunia un centenar d'inscrits en totes les categories. Els prebenjamins i benjamins havien de completar 1 volta al circuit proposat per l'organització, i van resultar vencedors Carla Sánchez i Hugo Duro (tos dos del Tot-Net Terrassa) en prebenjamins, i Anna Carrereas (Tot-Net Terrassa) i Izan Delgado (EC Vallès) en benjamins. A les 09.30 es donava la sortida a la prova de principiants, en la que s'imposaven Ingrid Esteban (Noel Tadesan) i Seff Van Kerchove (Montroig PC), mentre que en categoria aleví guanyaven la prova després de donar 8 voltes al circuit Mar Piñol (Baix Ebre PC) i Marc Zafra (Noel Tadesan). En darrer lloc van competir els infantils, que en catgeoria fèmines van veure vencedora a Estefania Jimenez (EC Vallès) i Sergi Galbany (Tot-Net Terrassa).

Classifcacions Copa Catalunya infantil Sant Boi

A la general de la Copa Catalana infantil són líders després d'aquesta prova:

• Benjamins: Ivet Alcaraz (Tot-Net Terrassa) i Izan Delgado (EC Vallès)
  • Principiants: Ingrid Esteban (Noel Tadesan) i Eloi Ramos (CE Muntanya)
  • Alevins: Ainara Inarejos (EC Vallès) i Adrià Garmendia (EC Vallès)
  • Infantils: Estefanía Jimenez (EC Vallès) i Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa)

La propera prova d'aquest calendari serà la 8a Cursa Isaac Galvez de Vilanova i la Geltrú el dissabte dia 15/09, que ja té les inscripcions obertes

A les 11.30 la cinquantena d'inscrits al 29è Campionat Comarcal del Baix Llobregat - GP Diputació de Barcelona prenien la sortida havent de cobrir els 52 kms previstos. Al finalitzar, van imposar-se en categoria cadet masculina Adrian Ferrer (Autocars Sagalés) i Laia Burdoy (Catema.Cat) entre les fpemines cadets, mentre que en les juniors Diana Pérez (Tot-Net Terrassa) fou la vencedora. L'equip local del Quadis Trek Sant Boi fou el millor equip.